Urszula Ladislaw

"little bear"

Description:

Kor: 24, lassan 25
Lakhely: Gyerekkora óta Radom, jelenleg bérel egy két szobás emeleti lakást egy belvárosi antikváriumban melyben sokáig dolgozott mint diák.
Családi állapot: szingli, egyke gyermek
Foglalkozás: Különleges (Mező)Ügynök,
egyetemi diák utolsó évében; Major: Archeológia, Minor: Kultúrantropológia, Szlavisztika
Jogosítvány: A (motor)
Beszélt nyelvek: Lengyel, angol, német, ószláv
Olvasott nyelvek: latin, görög, szláv és nord rúnák

Külső: 1,68 cm, 64 kg, az átlagosnál kissé izmosabb testalkat. Mellig érő, egyenes szálú, világosbarna haj, szürkéskék szemek.
ursula.jpg

Tetoválások:

bal felkar/váll/bal lapocka
urs2.jpg

tarkó
urs3.jpg

Öltözködés: sportos/casual. Általában farmernadrágot vagy női gyakorlót hord, egyszerű, sötétebb színű toppal, pólóval. Sportcipőt, fekete acélbetétes bakancsot vagy túracsizmát hord, nyáron esetleg bőrsarut. Szoknyát csak ritkán visel, hűvösebb időben bőrkabátot ill. bomberdzsekit és sálat hord.
Általában egyszerű módon ki van húzva a szeme fekete szemhéjtussal, ennél több sminket csak különleges alkalmakkor használ, ha egyáltalán.

Tulajdonságok: Alapvetően jóindulatú, türelmes és előzékeny. Spontán. Szülei a klasszikus liberalizmus jegyében nevelték fel, ezt a mai napig tartja/vallja. Kialakult, nehezen rendíthető etikai és morális rendszerrel rendelkezik. Türelmét lassan veszti el, viszont ha egyszer sikerült valakinek eléggé felidegesítenie, akkor nagyon ki tud akadni, esetenként a végletekig ragaszkodik büszkeségéhez. Legjobban az intelligens és/vagy fekete humort szereti, könnyen válik szarkaztikussá. Nehéz igazán megsérteni, de ha valakinek sikerült, akkor nagyon nehéz kiengesztelni. Idegenekkel eléggé szűkszavú, sokaknak morcosnak tűnik első benyomásra.
Közlési stílusa eléggé közvetlen, főleg, ha stresszes. Kiváltképp őszinte, néha emlékeztetnie kell magát arra, hogy legyen empatikus.

Érdeklődési kör/hobbik: Archeológia és kultúrantropológia, ezenbelűl főleg a szlavisztika.
Szláv hagyományörző egyesület tagja, jelenleg fattyúkarddal tanul harcolni. Szabadidejében szeret olvasni, futni (immáron a kutyájával együtt), zenét hallgatni, összejárni az ismerőseivel kocsmázni és koncertekre.
Szeret főzni és szokott otthon mészsört előállítani. Dohányzik.
Dolgok, amiket nagyon szeret: Történelem és majdnem minden ami hozzá tartozik, ezenbelűl is főleg a régmúlt idők vallásai, még specifikusabban ezen belűl pedig a szláv kultúrkör és az ószláv panteon. Ókori északeurópai halotti kultuszok (múmiák, sírhelyek, “bog people”). Oldschool rockzene és neopagan metál, “vikinges” férfiak lehetőleg hosszú hajjal, barna- és mészsör, aszaltgyümölcsős húsételek, karamellás édességek. Régi bútorok, eszközök. Fantasy és Sci-Fi irodalom, népi mesék bármely kultúrkörből, National Geographic újságok, filmek és sorozatok. Toleráns, őszinte emberek, kutyák, macskák, menyétek. Igényes tetoválások, ókori mintára készült ékszerek.
Dolgok, amiket meg nagyon nem: Barokk stílusban túlzóttan csicsás bármi. Intoleráns és/vagy buta emberek. Pasztel- és neonszínek, bármilyen popzene, amit a 80-as években készítettek (és a mai popzene nagyrésze), bármi, ami kiwi ízű,

(tbc)

Bio:

Urszula Ladislaw

Darkness over Radom.. and other places starlasangue