Darkness over Radom.. and other places

Egy biokávé mellett I.

Ez az egész GM dolog nekem fura. Mármint… hol kezdjem. Éltem az életemet, aztán most meg élem ugyanazt az életemet teljesen máshogy. Ezzel sem jutottunk közelebb…

Az egész azzal kezdődött, hogy rájöttünk, hogy van időutazás, miközben nem is akartunk, mindezt a nagyapánk halálán. Egyik dolog vezetett a másikhoz, és most ott tartunk, hogy Pjotr nagy mágus, Ursula istenhívő lett, én meg megmaradtam ugyanannak a nyomoréknak, aki voltam, csak Pjotr focilabdának használ, Ursula meg még mindig azt hiszi, hogy minden lépésemet irányítani kell, különben a halálomba megyek. Pedig nem is kell mindegyik lépésemet irányítani.

Most jelenleg ott tartunk, hogy van bejelentett munkám, meg TB-m. Az International Security Agencynél, vagy becenevén Oracle Projectnél dolgozom, mint bullshit elhárító, viszont úgy kell elhárítanunk a bullshitet, hogy mi nem használhatunk bullshitet. Nem érted, ugye? Túl gyorsan mondom, hogy mi történik.

Na, rájöttünk, hogy van a God-Machine. Létezik. Ez egy olyan dolog, hogy utólag azt mondom, hogy mindig is tudtam, hogy létezik, de igazából azt tudom őszintén állítani, hogy zavart, hogy nem volt semmi hihető teória arra, hogy miért olyan a világ, amilyen, viszont így, hogy szembesültem a God-Machine hatalmával, ez a maró, kétségbeejtő hiányérzet elmúlt. Továbbá kiderült, hogy egynegyedrészt én is belőle származom. Mivel a viselkedésünk sok “mitológiával” járt, miközben kutattunk, és egyébként hihetetlen dolgok történtek velünk, ezért ez az Oracle szervezet felajánlotta a totális emléktörlést, vagy azt, hogy beállunk hozzájuk dolgozni. Három különböző okból ugyan, de Pjotr, Ursula, és én is úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a tudást, hiszen túl fontos a felfedezés ahhoz, hogy magunk mögött hagyjuk ennyivel, arról nem is beszélve, hogy ez amolyan közös családi örökség.

Az ügynökségnél a munka kényelmes, és horrorisztikus, ezeknek minden mocsokba bele kell ásni magukat, és minket küldenek az első sorba. Engem nem zavar, mert jellemzően nem kell harcolnom, de azért mégis, hiába vannak fenntartásaim rokonaimmal kapcsolatban, azt hiszem, szeretem őket, és sajnálnám, ha nem lennének. Meg így tudok új hobbimmal, a kreatív genetikával foglalkozni. Hozzáférésem van az ügynökség laborjaihoz, meg sajátot is építettem, így előbb-utóbb rá fogok jönni, hogy lehet a bennem lévő God-Machine hatalmat felszabadítani, felölelni. Addig is megyek az amerikai haverommal Frankfurtba tündérország után. Jahogy az amerikait és a tündérvilágot még el se mondtam! Majd legközelebb, még tanulnom kell.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.